Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.

427205.jpg

HÁLAADÁS

http://www.youtube.com/watch?v=iqIJ0EuBV4QUram köszönjük a Szent Vért, Krisztus Vérét!

Mindenható, Teremtő, Szent Mennyei Atyánk, Abba Atyánk, Szent Szellem Atyánk áldunk Téged szüntelen a Szent Szellem által,

Jézus Mindenható Szent Nevéért!

Dicsőítünk Uram szüntelen!

Ámen.

181._holy_trinity._father_holding_wand_son_cross.jpg

dsc02950.jpg

s1030093.jpg

s1030237.jpg

dsc03603.jpg


Dicsőség a Szent Atyának, Istennek, mindannyiunk Mennyei Atyjának Jézus Szent Nevében a Szent Szellem által, hogy 365 nappal, azaz pontosan 1 évvel ezelőtt Cibakházán, nyelveken imádkozás közben kijelentést kaptam a szívembe háromszor egymás után, hogy Bálint István Jánossal egyek vagyunk az Úrban.

Ez a kijelentés vezetett oda, hogy 2008.augusztus 23.-án Gyálon polgári esküvőn e világi törvényeknek megfelelően összeházasodtunk, majd 2008.szeptember 23.-án Izraelben, Isten Országában, Jeruzsálemben, amely az eljövendő földi mennyország központja Isten Trónjának székhelye, Isten előtt Jézus Szent Nevében Krisztus Testében házasságot kötöttünk Isten Szent Akarata szerint a Szent Szellem által az egyházi szokásoknak megfelelően két szent tanú előtt Isten szent papja közvetítésével a Morijah Hotelben.

Dicsőítjük az Urat szüntelen, hogy 2009.július 30.-án Isten akaratából megszületik Immánuel nevű fiúgyermekünk az Úr jutalmaként, akit Isten Szent Szeretetében várunk és fogunk felnevelni.

Hálát adunk mindenkor, hogy e világi törvényeknek megfelelően 2009.június 12.-én megerősítettük Gyálon a Polgármesteri Hivatalban a házasságunkat, amelyről az anyakönyvvezető hiteles okiratot állított ki.

Köszönjük Neked Drága Mennyei Édesatyánk a Te Szent Igédet, minden teremtményedet és a Te Hatalmas Megváltási Tervedet, amelyet végrehajtottál a mi Urunkban Jézus Krisztusban, Akit elküldtél e világra, Aki keresztre feszíttetett a mi bűneinkért és meghalt, és eltemettetett, és feltámasztottad Őt a halálból a Te Dicsőségedre, és ültetted Őt a Te Trónodra, a Te Jobbodra, és Vele együtt ültettél minket is, akik Vele együtt szenvedünk és hiszünk az Ő Szent Nevében. Jézus Isten Szent Nevében.

Köszönjük Mennyei Atyánk, Abbá Atyánk, Szellem Atyánk, hogy hirdethetjük a Szent Evangéliumot, az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget. Hirdethetjük a Teljes Szent Evangéliumot Jézus megkenetésével együtt Betániában.

Köszönjük Jézus, hogy elküldted a Szent Szellemet az Atyától e világra, a földre a Szent Vigasztalót, Isten földi helytartóját! Ha te nem mentél volna el, akkor e világ soha sem üdvözülhetett volna. Jobb nekünk, hogy elmentél, mert itt van a Drága Szent Szellem, Aki ki fogja jelenteni nekünk a legnagyobb titkot az Atyától, hogy mikor jössz el értünk, Isten szent gyermekeiért, akik hiszünk a Te Nevedben Isten Dicsőségére!

Hozsanna! Halleluja! Ámen. Shalom!

Áldalak Uram! Áldjuk Izraelt és Jeruzsálemet, minden szenteket és a te választott népedet, a zsidó népet.

Halleluja! Glori Halleluja!

Szeretünk Mindenható, Teremtő Istenünk, Szent Atyánk, Szent Krisztus Jézus, Szent Szellem, Utunk, Igazságunk és Életünk!

Ámen.


Bálint Anita és Bálint István János

az Üdvösség és Szent Szellem keresztség hirdetői

a Szent Evangélium hirdetői


Jövel Jézus! Jövel!

Igen és Ámen!


Hálát adunk Neked az Üdvösség Hirdetői Egyházban megtaláltuk Testvéreinket az Úrban, a Te Szeretetedben, akikkel együtt nyelveken imádkozhatunk minden szentekért és az elveszettekért a Szent Szellem által a Te Dicsőségedre Jézus Szent Nevében! Ámen.

Köszönjük az Örökkévaló Szent Olajat, a Szent Kenetet!

Hittel megvalljuk, hogy a Te Szent Olajaddal kentél fel minket pásztorokká! Ez az Olaj soha sem fogy el.

 Halleluja Jézus!


„Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.

Ez az első és nagy parancsolat.

A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.

E két parancsolat az alapja az egész törvénynek és a prófétai beszédeknek.”


Máté evangélium 22:37-40.


Ímé, az Úrnak öröksége, a fiak; az anyaméh gyümölcse: jutalom.”


Zsoltárok 127:3.


„Vajon járnaké ketten együtt, ha meg nem egyeztek egymással?”


Ámós 3:3.


„Bizony mondom néktek: Amit megköttök a földön, a mennyben is kötve lészen; és amit megoldotok a földön, a mennyben is oldva lészen.

Ismét, mondom néktek, hogy ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön, bármely dolog felől, amit csak kérnek, megadja nékik az

én mennyei Atyám.

Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”


Máté evangéliuma 18:18-20.


ÁMEN.

0154_heaven_christian_clipart.jpg

s1030132.jpg

bible.jpg


24329.jpg


ÁMEN.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 184
Heti: 94
Havi: 3 938
Össz.: 872 073

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 140. HÁLAADÁS 2009.06.14.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »