Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.


IMA A CSALÁDÉRT

"Amit azért az Isten egybeszerkesztett,
ember el ne válassza."

Máté evangéliuma 19,6.


Atyám Jézus nevében fohászkodom a családom minden tagjáért, a szülő, és gyermek kapcsolatért, a családi kapcsolatok helyreállításáért, és megerősödéséért.

A reménység meg nem szégyenít, mert tudom, hogy kinek hiszek, a Te gondviselésed, és szereteted őrizze őket minden időben.

Védd és oltalmazd őket, a nehezteléstől, a gonosz minden tervétől, töltsd meg a szívüket az önzetlen szereteteddel, adj Uram nekik megbocsátó szívet, megértést és megelégedettséget egymás irányába.
Segítségül hívlak Uram a nyomorúságuk idején, a szegénységből, a betegségből, függőségből szabadulást kérek számukra, soha ne szakadjon meg közöttük a családi kötelék,szeressék és értékeljék egymást!

Helyreállítást kérek minden elhalványult és neheztelő kapcsolatukban, gyógyítsd be a sebeiket!

Atya-fiúi szeretettel egymás iránt gyöngédek; a tiszteletadásban egymást megelőzők legyenek.

Amennyire rajtuk áll, minden emberrel békességben éljenek. (Róma 12,18,10.)
Boldogok a békességre igyekezők, mert ők az Isten fiainak mondatnak. (Máté 5/9).

A békesség Istene rontsa meg a sátánt a lábaik alatt, éljenek egymással tiszteletben és egyetértésben.

A szeretet, és megbocsátás vezérelje minden lépésüket, senki senkinek rosszért, rosszal ne fizessen, hanem mindenkor jóra törekedjenek, úgy egymás, mint mindenki irányába.

Fohászkodom, hogy a családom minden tagja testvéri egyetértésben legyen, mert oda küld áldást az Úr és életet örökre. Tanítsd meg őket Uram, az egymás iránti tiszteletre és szeretetre.

Töltsd be a szükségeiket a Te gazdagságod szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban. (Filippi. 4,19.)

Egységet kérek a rokoni kapcsolatokban; Vajon járnak e ketten együtt, ha nem egyeztek meg egymással? (Ámos 3/3.)

Indítsd a szívüket, hogy kövessék mindenki irányába a békességet és a szentséget, amely nélkül senki sem látja meg az Urat: vigyázván, arra, hogy Isten kegyelmétől senki el ne szakadjon: nehogy a keserűségnek bármely gyökere fölnevekedvén , megzavarja és ezáltal, sokan
megfertőztessenek.

A család minden tagjának engedelmes feleletet, kérek, amely elfordítja a harag felgerjedését. Minden mérgesség és fölgerjedés és harag és lárma és káromkodás kivettessék közülük minden gonoszsággal együtt. (Efézus 4,31-32.)


Indíts a szíveket, a megbékélésre, kibékülésre, nem haragra lettünk teremtve, hanem szeretetre és egymás iránti gondoskodásra. Ki-ki családját segítse, és mondja légy erős! Ha valaki az övéiről és főképpen az Ő házanépéről gondot nem visel: a hitet megtagadta, és rosszabb a pogányoknál. (1Timótheus 5,8.)

A szülők neveljék a gyermekeiket az Úr tanítása és intése szerint, a gyermekek szót fogadjanak a szüleiknek az Úrban, mert ez az igaz, tiszteljék szüleiket, mert ez az első parancsolat ígérettel, hogy jól legyen dolguk, és hosszú életűek legyenek.

Tiszteletre méltó minden tekintetben a házasság, a házas ágy pedig legyen szeplőtelen. (Zsidó 13,4.) A család többi tagjai is jóakarattal legyenek egymáshoz, mint akik az Úrnak szolgálnak és nem embereknek. Tudván, hogy ki-ki bármi jót cselekszik, jutalmát veszi az Úrtól. (Efézus 6,1-4.)
JÉZUS NEVÉBEN!  ÁMENWeblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 230
Heti: 1 573
Havi: 4 309
Össz.: 860 320

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ima a családért 2009.10.19.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »