Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.

IMA A HÁZASSÁGÉRT

"Amit azért az Isten egybeszerkesztett,
ember el ne válassza."

Máté evangéliuma 19, 6.


Uram segíts, hogy jó feleség/jó férj legyek! A Te segítséged nélkül képtelen vagyok erre! Uram vedd el az önzésemet, türelmetlenségemet, és érzékenységemet, és tegyél kedvessé, hosszútűrővé, szeretetteljessé, hűségessé, önuralommal teljessé!

A Te szereteted, békességed, és örömöd munkálkodjon a házasságunkban. A békesség Istene rontsa meg a sátánt a lábaink alatt Róma 16:20.

Uram Formálj át minket! A házasságunkat az egység, a szeretet, a harmónia tartsa össze! Szabadíts meg minket a különélés, illetve a válás gondolatától, a megbocsátatlanságtól, nehezteléstől!

Tegyél olyan feleséggé, olyan férjjé, akire büszke a házastársa! Teremts közöttünk egységet, összhangot, és a Te szereteted óvja és erősítse a házasságunkat!

Az Ámos 3:3 Vajon járnak-é ketten együtt, ha nem egyeztek meg egymással? Elköteleztük magunkat, hogy a házasságunkat kincsként őrizzük, mert ketten tízezret futamítanak meg. V.Mózes 32:30. Így imádságaink nem hiúsulnak meg!

Atyám, az Úr Jézus nevében add meg nekünk, hogy ugyanaz az indulat legyen bennünk egymás iránt, amely volt a Krisztus Jézusban. (Róma 15:5)

Bölcsesség által építtetik a ház, és értelemmel erősítik meg Pb. 24:3, a mi házasságunk is szeretettel, értelemmel, és bölcsességgel erősítessék meg!

Uram segíts, hogy a férjemnek/feleségemnek a jó tulajdonságait lássam meg, és ne a rosszat magasztaljam fel!
A szereteted uralja a házasságunkat, egymást különbnek tartjuk magunknál!
Uram; elkötelezzük magunkat, hogy örülünk az életnek, jó napokat akarunk látni, óvjuk nyelvünket a gonosztól, és ajkainkat, hogy ne szóljunk egymás ellen álnokságot, elfordulunk a gonosztól, és jót cselekszünk!

Keressük, és követjük a békességet, „mert az Úr szemei az igazakon van, és füle az ő könyörgésükre figyel.” 1Péter 3:9-11.

Uram, a Róma 14:19 Igevers alapján „Házasságunkban törekedünk azokra, amik a békességre, és egymás épülésére valók”.

Vígasztaljuk egymást, kitartunk egymás mellett, és építjük egymást, Ki-ki társát segíti, és mondja légy erős!
(Ésaiás 41:6.)

Kijelentjük, hogy az elkövetkezendő időben mindent megteszünk, hogy szeretettel egymás iránt gyöngédek, a tiszteletadásban egymást megelőzőek legyünk.
(Róma 12:10)

JÉZUS NEVÉBEN!  ÁMENWeblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 184
Heti: 127
Havi: 3 971
Össz.: 872 106

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ima a házasságért 2009.10.19.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »