Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.

TISZTELETTELJES VÁLASZ


Deutsch Andrei írta:

Nagyon szomoru, hogy csak ke't magyar gondolkozik igy, e's azok is sze'gyelik, vagy fe'lnek megjelenni a ke'pen.Drága Atyám fia, Deutsch Andrei!

Szívből örülök annak, hogy megtekintetted ezt a videót!

Jöjj Izrael ne félj bízzál Istenedben mert Ő Téged vár!
című videót!Áldom az Urat a Te életedért és egész Izraelért!
Ábrahám Istene, Izsák Istene, Jákob Istene, Izrael Istene, az Örökkévaló, Teremtő, Egy Igaz Élő Isten áldjon meg Benneteket a Mennyek Országából a Sionról, Ábrahám, a mi hitbéli földi atyánk minden áldásával!
Békesség legyen Izraelen! Jeshua ha Massiah nevében. Jeshua, a Megváltó nevében. A Szent Szellem, Rúach ha Kodesh által.

„Mert nem szégyellem a Krisztus Evangéliumát, mert Istennek ereje az minden hívőnek üdvösségére, zsidónak először, meg görögnek.”

Pál levele a rómabeliekhez 1:16.

Megjegyzés:
Krisztus Jézus görög szó egyenlő Jeshua ha Massiah, Jézus a Megváltó szavakkal.
Isten Igéjében a görög kifejezés egyenlő a bölcselkedő pogányok, bálványimádó pogányok összességével.

„Mert nem kaptatok szolgaság szellemét ismét a félelemre, hanem a fiúságnak Szellemét kaptátok, aki által kiáltjuk: Abba, Atyám!”
Pál levele a rómabeliekhez 8: 15.

Nem ártana, ha tudnák a magukat kereszténynek valló egyházi vezetők és emberek, hogy a zsidó nép négyszáz éven keresztül rabszolgaként szenvedett abban az Egyiptomban, ahol Jákob fia József, Isten Szent Akaratából felvirágoztatta egész Egyiptomot.
Ennek ellenére Egyiptom egy későbbi fáraója, aki Mózes idejében élt, megöletett minden fiú újszülött gyermeket.
Ez volt a hála azért, hogy Isten, a zsidó nép keze munkája által Egyiptomot a bálványimádó és embereket istenként tisztelő országot, gazdaggá tette és felvirágoztatta.

Az egész pogányság bűnei miatt, mind a mai napig a zsidó nép szenved. Nem hiába menekítette ki Isten hatalmas erővel az Ő Választott Népét a Vörös-tengeren keresztül. A világ összes népe között a zsidó nép a bűnbak. Az emberiség legnagyobb hibája az, hogy nem képes megvallani, hogy bűnös összességében is és mindenki, egyénenként is. Ezért volt zsidóirtás a II.világháborúban és ezért van még ma is egyre erősödő, burkolt vagy nyílt antiszemitizmus az egész világon. Az utolsó időben élők, az utolsó előtti, evilági társadalmi formában, a demokráciában, amely a legálságosabb társadalmi forma. Én ezt a társadalmi formát démonkráciának nevezem, ami azt jelenti, hogy a démonok hatalma uralkodik az embereken és az országok vezetőin. Az e világi törvények egyre sokasodnak és egyre jobban eltávolodnak az Örökkévaló, Mózesnek adott Törvényétől. Ezért kell a világnak tűz által pusztulnia.

Ezelőtt 2 évvel több, mint 6000 barátunk volt, de voltak közöttük olyanok is, akik életveszélyesen megfenyegették a családomat, mert Isten Igazságának szavát szólom és írom le.

Isten azt mondja az Ő Igéjében: Ne légy vakmerő!
Az ördög arra bíztatta Jesuát, Jézust, hogy vesse le magát a templom tetejéről.
Ne varázsolj! Jézus nem változtatta át a köveket kenyérré.
Ne imádj más isteneket! Jeshua ha Massiah nem hajolt meg a sátán előtt, aki fénnyé változtatta magát a pusztában, arkangyalként kísértette Jézust(Lucifer). Azt válaszolta Jézus, hogy : Eredj el sátán, mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak néki szolgálj. Máté 4:3-10.

Mindezek mellett én és a feleségem nem olyan emberek és szolgálók vagyunk, akik maguknak akarnak dicsőséget szerezni. Egyedül Istené a dicsőség! Mi az Igazságot szóljuk és írjuk le. Isten Országának közeli eljövetelét hirdetjük. Dicsőség Istennek az Igazság hirdetése miatt már több alkalommal megköveztek minket szellemileg önmagukat teljes evangéliumi keresztényeknek nevező gyülekezetben, ezzel megszomorították a Szent Szellemet, Rúach ha Kodesh-t. Nekik csak a fülük viszket az igazságra. Még nem jutott el az elméjükbe az hogy Isten építi az Ő házát és gyarapítja a gyülekezetet üdvözülőkkel. Isten munkájához sem hozzátenni nem lehet, sem el nem lehet venni belőle. Mi nem akarunk képmutatók és felfuvalkodott, hamis tanítók lenni.

Mi a valóság… Rokkantsági nyugdíjas gyógypedagógus tanár vagyok. Van egy öreg számítógépünk, amelynek a kapacitása szűkös. A web kamerával nem tudunk normális felvételeket készíteni a laptop hibája miatt. Mobiltelefonnal készítünk felvételeket, amelyet nem tudunk úgy rögzíteni, hogy a hely szűke miatt láthatóak legyünk a felvételeken. Sajnos nincs olyan 3. személy, aki a felvételt elkészítené. Csak éjszaka tudunk videókat készíteni két és fél éves gyermekünk igényeit is figyelembe véve.

Mióta Isten elhívott és felkent szolgálója vagyok, sokszor úgy érzem magam, mint Saulus a farizeus, aki Pál apostolnak hívatik a Szent Írás szerint. Hasonló megpróbáltatásokon megyünk keresztül a családommal együtt. Az Úr nevéért sokat kell szenvednünk. Dicsőség Istennek Jézus nevében. Amíg én az ország más tájain tanítottam, addig a jelenlegi lakóhelyemen, ahol Isten kegyelméből élek az öcsémék félig kirabolt házában, mert az enyémet, ahol a nagyobb fiaimat neveltem az otthonomat teljesen kirabolták, elpusztították. Áldom őket, megbocsátottam nekik. Bocsássa meg nekik Isten, mert nem tudták, hogy mit cselekedtek. Ebben a faluban az emberek csak akkor mennek képmutatásból a templomba Istentiszteletre, ha meghalt valakijük. Nem keresik Istent. Ma sajnos ez az egész világra jellemző. Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni. Kihalt az emberekből a szeretet, már nem reménykednek semmiben, ezért nincs hitük. A sok ezer e világi és New Age-es egyház mind a bálványok felé fordítja az embereket. Sajnos nem keresik az Igaz Élő Istent. Nem szeretik az igazságot és azért támadják azokat, akik az igazságot szólják. Ha az igazságot szólod, akkor szembesülniük kell bűneikkel. Ez a legnagyobb probléma. A mózesi törvénykönyvek is azért adattak Isten által, hogy az embereknek megmutassa, hogy bűnösök. Szela.

Mihelyt lehetőségünk nyílik arra, hogy új számítógépet vegyünk, akkor a leírtak ellenére is, felvállaljuk e világi arcunkat és élő videó, mozgó kép formátumban fogjuk felrakni tanításunkat.

Igen. Ámen és Shalom. Jeshua ha Massiah nevében.

Bálint István János
a legkisebb szolgáló

Bálint Anita
örökkévaló feleség és szolgálótárs

Bálint Immánuel
Evangélista ,az Úr öröksége, a szemünk fénye

http://www.szeretet.hupont.hu
http://www.immanuel.hupont.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 112
Tegnapi: 230
Heti: 1 605
Havi: 4 341
Össz.: 860 352

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Tiszteletteljes válasz. 2012.04.10.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »