Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.

Drága Testvérünk az Úrban!

Áldjuk az Örökkévaló Istent,  a Mi Urunk Jézus Krisztus Atyját és mindannyiunk Mennyei ÉdesAtyját , akik hiszünk az Ő felmagasztalt nevében,  a Feltámadott és Testben megjelent Jézus Krisztus Szent Nevében,  a te életedért és mindenki életéért, akik az igazság megismerésén és megismertetéséért fáradoznak, hogy szabadok legyenek ők és a követőik, mert hiszik, hogy csak az IGAZSÁG TEHET MINDENKIT SZABADDÁ. Csak ez az egyetlen Út az örök élet és végső üdvösség elérésére. Mindezek az emberek múltban, jelenben és jövőben hiszik a szívükben és hitbéli vallást tesznek arról, hogy Jézus az Út az Igazság és az Élet, és aki hisz Őbenne örök életet ad annak. Ő a szoros kapu. Ő a keskeny út és Ő az ajtó az örök boldogsághoz. Senki sem mehet az Atyához csakis Őáltala. Ő az Alfa és az Omega. A Kezdet és a Vég. Mi mindannyian, akik hiszünk az Ő nevének hatalmában,  már e világ felvetése előtt benne voltunk,  benne  vagyunk, és mindörökkön örökké benne leszünk  a Szeretet Istene által , ha nem szomorítjuk meg Jézus ama Szent Szellemét, amelyet elküldött a Mennyei Atyától, hogy e világ végezetéig mindazokkal legyen, akik hisznek ŐBENNE.

Mi ragaszkodunk a hitünk megvallásához, amíg életnek lehelete van bennünk.

Mi is ahhoz a kis nyájhoz tartozunk, akiknek nem kell más tanító, csak az Úr Jézus Krisztus.

Mindent megvizsgálunk az Ige tükrében, hogy az Egy Igaz Élő Istentől van-é.

A Szent Biblia tanulmányozása mellett, két-három tanúbizonyság mellett mind az Ószövetségből, mind az Újszövetségből megkeresve, nyelveken és angyalok nyelvén imádkozva, telve Isten szeretetével bizonyságot keresünk mindazokra a dolgokra, amelyeket látunk, hallunk, hogy még véletlenül se térjünk le se balra, se jobbra az igaz ösvényről. Jézus szent nevében. Az Atya dicsőségére. A Szent Szellem által. Igen és Ámen.

Jézus az Ige, Akiről megvallást teszünk folyamatosan mind az Ószövetség mind az Újszövetség olvasása által. Ő a kulcs. Az Ige a kulcs mindenek felett.

A megvallásokat követő hitbéli cselekedetek nyitják meg az ajtót az Atyához mindenkor, ha hálaadással tárjuk fel a szívünket. De mindenek előtt megítéljük önmagunkat, hogy megbocsájtottunk e mindenkinek és megbocsájtást kértünk e mindenkitől, akit tudattalanul vagy tudatosan megsértettünk vagy megbántottunk, legelőször a mi Örökkévaló Főpapunktól, Krisztus Jézustól bocsánatot kérve, mert vétettünk az Ő Szeretet Parancsolata ellen. Ezután könyörgünk és imádkozunk Isten minden egyes teremtményéért.

Önmagunknak csak Istentől való bölcsességet és eszességet szoktunk kérni, mert a Szent Szellem, aki bennünk lakozik, hit által jobban tudja, hogy mire van nekünk szükségünk.

Imádságaink mindig hálaadások és megvallások Isten Igéje alapján, mert bizonyosságunk van arról, hogy a szánkkal megvallott Ige cselekszik mind a szellemvilágban mind ezen a tűz által való elpusztulásra ítélt világban. Igen és Ámen. Jézus nevében.

 

 

Egy tiszteletteljes kéréssel fordulunk Hozzád! Légy szíves írd meg nekünk, hogy Budapesten vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hol és mikor van istentiszteleti alkalom az Isten Egyházának Gyülekezetei keretén belül!

Ha ránézel, a www.szeretet.hupont.hu weboldalunkra, mi Isten Egyházához tartozunk, amelyért Jézus az életét adta. Ez az egyetlen olyan egyház, amely a Mennyekben be van jegyezve, amelynek tagjai azok a világ minden egyes egyházából és gyülekezetéből, akik hisznek Jézus nevében és cselekszik mindazokat a dolgokat hit által, akik hallják az Ő Szavát, amire elhívta és kiküldte őket. Ámen.

 

Krisztus Szeretetével Isten minden áldását kiárasztjuk Rád Jézus nevében, a Szent Szellem által, a Mennyei Atya dicsőségére!

 

Bálint István János, Bálint Anita és Bálint Immánuel

Testvéreid az Úrban

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 184
Heti: 87
Havi: 3 931
Össz.: 872 066

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Istennek egyetlen egyháza 2012.12.14.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »