Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.

GYÓGYULÁS A RÁKBÓL

Kinyomoztuk a rákbetegségek ellen is nagy százalékban hatásos, eddig eltitkolt izraeli gyógymódot

Ez, a Tórában és a Talmudban is már szereplõ (Mózes II. 23., 20-33., V., 7., 2, 22, Talmud, Taanith 10 a. lap, Baba kamma 93 b. lap), a zsidó orvosok által a világfõrabbi parancsára a nem zsidók elõl eltitkolt hatásos gyógymód*, amivel kemoterápia nélkül, 98%-os sikerrel gyógyítják a saját rákbetegeiket, nem lehet más, mint a következõ, s már többen beismerték, hogy igy van:

A gyógymód a következõ: Infúzióval, ahogyan a zsidókat gyógyítják, vagy ha erre nem sikerül orvost találni, akkor a szájon át, ilyenkor teljesen mellõzve minden ételt és egyéb italt azért, hogy a tiszta desztillált víz minél kevesebb anyagot oldhasson, mielõtt bejuthat a vérbe, 3-4 napig, kb. 3 óránként, 4 dl tiszta desztillált vizet kell egyszerre, gyorsan bejuttatni a vérbe. Esetenként 4 dl-t, vagyis összesen kb. 3,5 litert naponta. Ügyelni kell a pontos ütemezésre, be kell állítani egy idõzítõ jelzõórát Minden 10-15 liter desztillált víz bejuttatása után helyre kell állítani a testfolyadékok élettanilag optimális (fiziológiás) víz/NaCl arányámeg kell, meg kell szüntetni a tiszta desztillált víz és a közben nem evés következtében keletkezett relatív NaCl hiányt. Infúziós gyógykúra esetén úgy, hogy csak tiszta konyhasót tartalmazó desztillált vizet (pl. SALSOLA infúziós oldat) juttatnak be, és/vagy szájon át megfelelõ mennyiségû NaCl konyhasót tartalmazó, de korlátozott káliumtartalmú, és egyéb káros vegyszerektõl is mentes kenyéret, és/vagy vegetáriánus ételt esznek, amelyeket tiszta NaCl konyhasóval kellõen megsóztak. Az immunrendszert túlterhelõ húsevést õrökre ajánlatos teljesen elhagyni. Mindazok, akik a vegetáriánus ételeket, zöldségeket tiszta NaCl konyhasóval megfelelõen megsózva, vagyis a nátrium/kálium egyensúlyt ezáltal fenntartva eszik, ne csak hogy nem lesznek nátriumhiányosak, de egy idõ mûlva undorítónak éreztetik a döghusokat. Akik nem sózzák tiszta, kállisómentes NaCl konyhasóval, a sokkal több káliumot, mint nátriumot tartalmazó vegetáriánus ételeket, azok egy idõ múlva vágyakozni fognak a sózott húsételekre, mivel korábban azzal pótolták a szervezetük által elveszített konyhasót. Valójában nem a húst, hanem a konyhasót kívánják. Azok méginkább azt hiszik, hogy a hústól lettek jobban, akiket a természetgyógyászok elriasztottak a sózott kenyér, sózott tészta fogyasztástól is, ami a másik konyhasó pótlási lehetõségük volt. A desztilláltvíz- kúrát, idõnkénti infúziós tápanyag bejuttatásokkal, és/vagy a Dr. O.Z.A Hanish által leírt orvosi desztilláltvíz kúra szabályai szerinti könnyû diétával célszerû párosítani, azért hogy a kóros súlyvesztést elkerülhessük. A desztillált víz azáltal szünteti meg a rákos daganatokat, hogy a már legyengült membránú rákos, gyulladásos, stb. sejtekbõl könnyen kioldja a káliumot és ezáltal megsemmisíti õket. Így a beteg sejtek helyét a szomszédos egészséges sejtek osztódása folytán létrejött hibátlan sejtek foglalhatják el. A daganatok csökkenését, eltûnését a szokásos megjelenítõ mérésekkel kell, ill. lehet nyomon követni. A Dr. O.Z.A. Hanish által leírt, étkezéses orvosi desztilláltvíz kúra leírása az 1. sz. Email-konyvemben is megtalálható.

Verõce, 2012. szeptember 1.

Tejfalussy András

 

Forrás: www. aquanet-apla.atw.hu

 

HASZNOS WEBLAPOK:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/1918-orvosi-desztillaltviz-kura-dr-o-z-a-hanishtol

http://tiszohu1.megacp.hu/wp-content/uploads/2011/07/rakbetegseg-elleni-tenyleges-gyogymod-ta-121102.pdf

http://www.tejfalussy.com/

http://tisztaso.hu/

http://www.desztvizhonlap2.atw.hu/

DESZTILLÁLÓ KÉSZÜLÉK HÁZILAG

http://www.zoldhaz.info/desztill%C3%A1l%C3%B3-k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k

DR. WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ:  Lakossággyérítés magyar állami segédlettel

http://www.youtube.com/watch?v=5yy_ZtRuBhk

 

 

Aki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekszi, bűne az annak." 

(Jakab 4:17). 

 

A Babilóni Talmudból:

Betegség alatt az epét kell érteni még pedig azért mert 83 betegségnek van kitéve : " a betegség" szó ugyanis ezt a számot adja. 

De elűzi mindezt egy sós-kenyér és rá egy korsó (desztillált) víz.

 

Izrael országa esővizet (desztillált vizet) iszik ..az egész világ pedig a maradékot.

 

 

"A barmok és a szamarak, a melyek a földet szántják, sózott abrakkal élnek, a melyet megszórtak lapáttal és villával."

(Ésaiás 30:24.)

 

"20 Ímé én Angyalt bocsátok el te elõtted, hogy megõrízzen téged az útban, és bevigyen téged arra a helyre, a melyet elkészítettem.

21 Vigyázz magadra elõtte, és hallgass az õ szavára; meg ne bosszantsd õt, mert nem szenvedi el a ti gonoszságaitokat; mert az én nevem van õ benne.

22 Mert ha hallgatándasz az õ szavára; és mindazt megcselekedénded, a mit mondok: akkor ellensége lészek a te ellenségeidnek, és szorongatom a te szorongatóidat.

23 Mert az én Angyalom te elõtted megyen és beviszen téged az Emoreusok, Khitteusok, Perizeusok, Kananeusok, Khivveusok és Jebuzeusok közé, és kiirtom azokat.

24 Ne imádd azoknak isteneit és ne tiszteld azokat, és ne cselekedjél az õ cselekedeteik szerint; hanem inkább döntögesd le azokat és tördeld össze bálványaikat.

25 És szolgáljátok az Urat a ti Istenteket, akkor megáldja a te kenyeredet és vizedet; és eltávolítom ti közûletek a nyavalyát.

26 El sem vetél, meddõ sem lesz a te földeden [semmi]; napjaid számát teljessé teszem.

27 Az én rettentésemet bocsátom el elõtted, és minden népet megrettentek, a mely közé mégy, és minden ellenségedet elfutamtatom elõtted.

28 Darazsat is bocsátok el elõtted, és kiûzi elõled a Khivveust, Kananeust és Khitteust.

29 De nem egy esztendõben ûzöm õt ki elõled, hogy a föld pusztává ne legyen, és meg ne sokasodjék ellened a mezei vad.

30 Lassan-lassan ûzöm õt ki elõled, míg megszaporodol és bírhatod a földet.

31 És határodat a veres tengertõl a Filiszteusok tengeréig vetem, és a pusztától fogva a folyóvízig: mert kezeitekbe adom annak a földnek lakosait, és kiûzöd azokat elõled.

32 Ne köss szövetséget se azokkal, se az õ isteneikkel.

33 Ne lakjanak a te földeden, hogy bûnbe ne ejtsenek téged ellenem: mert ha az õ isteneiket szolgálnád, vesztedre lenne az néked."

(Mózes II. 23: 20-33.)

 

Népírtási Feladat!

" És adja õket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és megvered õket: mindenestõl veszítsd ki õket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok."

"És lassan-lassan kiûzi az Úr, a te Istened e népeket te elõled. Nem lehet õket hirtelen kipusztítanod, hogy a mezei vadak meg ne sokasodjanak ellened!"

(Mózes V. 7:2 . 22.)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 184
Heti: 66
Havi: 3 910
Össz.: 872 045

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: RÁKBETEGEK FIGYELMÉBE! 2014.03.05.
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »