Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste

Mi a tiszta Igét hirdetjük. Hiszünk Jézus Szent Nevében!Az Üdvösséget és a Szent Szellem keresztséget hirdetjük az egész világon.Küldjétek mindenkinek tovább a Szent Evangéliumot, amit leírunk az egész világra.Jézust hirdetjük. Abba Atyánk. Ámen.


                                                                                                                                                                                  Magyar himnusz

http://www.youtube.com/watch?v=qLuvB-4xD1E

Szózat

http://www.youtube.com/watch?v=vYYRXahBrk4

s1030008.jpg

Drága Mennyei Atyám imádkozom Magyarországért és minden népért, hogy a múlt minden bűnét és ártalmas cselekedeteit végre kiűzzék a szíveikből a megtört szívű emberek. Áldalak Téged azért, mert a Te Igédben azt írod, ha valaki segítségül hívja az Úr nevét és áldja Izraelt, az elveheti minden áldásodat és megtartatik. Én áldom Izraelt, Magyarországot, Európát és az egész világot! Hitem által előszólítom a Szeretetet, a Békét, a Szabadságot, a Nyugalmat, a Boldogságot, a Gazdagságot és az Új teremtményt az egész világon Jézus nevében. Áldom a Te Igédet, a Te hatalmas megváltási tervedet, minden teremtményedet, de elsősorban az Úr Jézus Krisztust, aki adatott értünk az egész emberiségért kereszthalálra és aki feltámasztatott a halálból a Te dicsőségedre, és ültettetett a te trónodra a Mennyországba , aki szenvedett értünk, s akivel együtt mi is szenvedünk, mert hiszünk az Ő nevében.

Dicsőítelek Uram szüntelen. Elparancsolom a világtól, Európától, Izraeltől és Magyarországtól a hamisság és háborúskodás szellemeit. Tudom, hogy a csüggedtség szelleme helyett, te elküldted nekünk Jézus nevében az Igazság Szellemét, aki által beragyogod és tanítod az egész világot.

Én hitben járok, nem látásban. Mindenkor hálát adok neked azért, hogy kegyelemből még a mai napig élhetnek emberek a földön és dicsőíthetik a Te Szent Nevedet. Jézus nevében.

Te megváltottad a világot, a sátán legyőzetett, Jézus nevében dicsőítelek Igen és Ámen. Halleluja!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 112
Tegnapi: 230
Heti: 1 605
Havi: 4 341
Össz.: 860 352

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 43. Himnusz, Szózat
Isten Egyháza Jézus Krisztus Gyülekezeti Teste - © 2008 - 2018 - szeretet.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »